24

At skulle vælge

Alle de nye strikkeopskrifter efterlader mig med en følelse af alt for lidt tid kombineret med en stærk trang til at afprøve det meste. I første omgang handler det dybest set om, at begrænse mig og derfor har jeg valgt, at det næste projekt skal være for sjov.

Jeg vil give mig i kast med Counterpane Carpet Bag – fordi projektet ser sjovt ud, mønstret er smukt og jeg er tosset nok til, at få brugt skidtet.

Counterpane Carpet Bag

Forberedelserne bliver, at få oversat mønstret til dansk, for jeg orker ikke at sidde og være i tvivl ved hver 8. maske, så det bliver formentligt aftenens opgave.

Når tiden så er til det, vil jeg tage hul på sokkestrikningen.

Sokker

At strikke sokke er ikke rentabelt i længden. Den slags skal man gøre, fordi man er vild med det. Resultatet står ikke mål med de industrifremstillede sokker, så man skal have en passion for strømpepinde, og i det her tilfælde snoninger, for at give sig i kast med dem her. Jeg har begge dele.

Sengetaeppe

Til allersidst har jeg kig på et projekt, som sagtens kan passes ind mellem alle de andre. Det handler dybest set om garnrester, strikkepinde og en utrættelig lyst til at strikke lapper, men jeg er vild med striber og farver, så dette her taler virkelig til min lyst til at mikse farver. Jeg tror, at det må startes snarest.

Og så husker jeg naturligvis, at det hele skal foregå i et fornuftigt tempo… *hooost*

Du vil sikkert også kunne lide