6

Pauseknap on

På bordet står endnu en buket fra haven. Den lyser op, sammen med glæden ved at have nået en masse i dag. Det jeg ikke har nået, har jeg valgt ikke at have dårlig samvittighed over.

Farvebuket

Jeg venter, sammen med ungerne, på faderen i huset skal arrivere med noget aftensmad, for hjemmelavet bliver det ikke i dag. Tiden er rendt fra os allesammen, så vi tager i stedet mad udefra. Det er dejligt nemt.

Kenneth er i gang med at renovere Olines badeværelse, så om et øjeblik, kan vi se frem til masser af tid om morgenen. Vi skal ikke længere stå udenfor døren, banke og råbe og ende med at være sure på et barn, som tilsyneladende aldrig helt har fattet konceptet med at skynde sig. Om et øjeblik, kan hun tage sit eget, personlige badeværelse i brug og jeg får igen mulighed for andet end halvkolde, hurtige morgenbade. Det vil ikke gøre mig spor.

Annefødderne

Jeg har nået at starte Annefødderne. Jeg strikker på tykkere pinde og håber det går, sammen med skuldre og arme. Det bliver et mønster, som med tiden kommer til, at sidde på rygraden, men lige nu tælles der ivrigt. Jeg skal nok komme efter det.

Aftenen skal tilbringes i sofaen. I morgen bliver en lang dag.

Du vil sikkert også kunne lide