14

En hilsen fra USA

At få en pakke fra USA er stadig lige så eksotisk for mig, som det var i min barndom. Jeg kigger med ærefrygt på afsenderadressen, og et øjeblik efter er jeg i tankerne på langfart, for jeg er allerede i gang med at forestille mig stedet, vejret, lugtene og de mennesker, som bebor stedet så langt væk.

I dag vækkede posten os med en besked om, at der var et brev, som ikke kunne gå i postkassen. Det var fra USA og det var fyldt med gode sager. Det var en hilsen, der kan smages. Der var bl.a. kaffe fra Starbucks, som naturligvis skal prøves i aften, når Ella og hendes familie kommer forbi, og så var der en monsterstor æske med Macademia nødder.

Det sidste var en alt for stor fristelse for manden i huset, for det er ganske enkelt hans yndlinge, som kom dumpende ned fra himlen.

MacademiaHan spiste ikke morgenmad. Han fik til gengæld et vildt blik i øjnene, sneg sig hen langs bordet snuppede æsken fordi han bare lige skulle kigge og så forsvandt han.

Han satte sig siden stille i et hjørne, bandede et øjeblik over, at det var så vanskeligt at åbne pakken og siden har jeg ikke hørt en lyd fra ham.

Tusinde tak, Susan.

Du vil sikkert også kunne lide