11

Fristet over evne

Vi er gennemgående ret sløve herhjemme i dag. Vi gider/orker ikke det helt store og Oline er stadig ikke helt ovenpå, så der slappes af i bedste søndagsstil. Nattøj er gangbart klokken 2 og det er i orden stadig at have morgenhår. Vi elsker sådan en søndag.

Altså lige indtil for et øjeblik siden lavede vi ingenting. Så skrev Sylvia i en kommentar, at hun skulle bage fastelavnsboller. Den slags er frygteligt svært at sidde overhørig, så jeg konsulterede bagemakkeren, som syntes, at det var en vidunderlig idé med friskbagte fastelavnsboller på betingelse af, at der kom chokoladeglasur på. Det er i orden med mig.

Fastelavnsforberedelser

Nu har Oline lavet en kæmpestor portion vanillecreme, jeg har lagt dejen til bollerne og den skal bare lige hæve til dobbelt størrelse, så den kan formes til cremefyldte fastelavnsbomber, som skal indtages med kaffe og varm kakao lidt senere på eftermiddagen.

Livet er temmelig godt, synes vi.

Du vil sikkert også kunne lide