16

For en i hede hule da også…

Jeg oplever for øjeblikket forunderlige ting i maskinhuset. Min “Rich Text Editor” strejker med mellemrum.

I starten var jeg helt fortvivlet, for på tidspunkter kunne jeg slet ikke få fat i hverken den ene eller den anden redigeringsmulighed. Altså heller ikke HTML’en, så jeg i det mindste kunne svinge lidt med penslen der. Alle muligheder for lidt sjov i gaden var ikke eksisterende. Jeg kunne skrive. Punktum.

Det sker fortsat med mellemrum. I mellemtiden er jeg blevet en smule klogere, men langt fra klog nok.

Jeg har opdaget, at det kun er i Firefox fænomenet opstår. Logger jeg ind via IE er der ingen problemer. Hvorfor fanden i pandehulehedehelvede er det sådan? Er der nogen af alle de, som utvivlsomt er klogere end mig, som kan forklare?

Du vil sikkert også kunne lide