24

Ydrkkk, skal jeg?

Udenfor drypper det. Ikke fra himlen, men fra taget. Indenfor står kaffen klar og der er gjort plads til en kop ved siden af panden, som skal varmes om et øjeblik.

Jeg fik – uden jeg opdagede, hvad der skete – madtjansen i dag. Jeg hader den slags, men jeg kan vist ikke tillade mig at klage med hyppigheden in mente.

Fantasien har forladt mig, men jeg endte med at røre en fars til kødboller. Revet citronskal, friskrevet parmesan, persille og hvidløg er nogle af ingredienserne og om lidt skal farsen formes til små kødboller, som skal steges i en evighed på panden. De skal vendes med jævne mellemrum, for de skal naturligvis være runde.

Forberedelserne er i gang

Bagefter laver jeg en hurtig tomatsovs med lidt hvidløg i og koger en omgang økologisk pasta. Så skulle den være hjemme og Oline vil voldspise. Den slags glæder en fantasiløs mor.

Sprinterne

Tulipanerne er ganske rigtigt gået helt i sprintmode og haster afsted, som var Fanden i hælene på dem. De holder nogle dage. Jeg har fundet på en rimelig fornuftig aftensmad. Jeg redde den på målstregen. Jeg er tilfreds.

Du vil sikkert også kunne lide