15

Du har da en uge tilbage!

Foråret varer ikke længe. Allerede mandag snakker de sne igen, men den slags lader ikke til at skræmme vintergækkerne herhjemme. De vælter op af jorden både tænkelige og utænkelige steder. Denne her titter op mellem brædderne på terrassen.

Vintergæk på terrassen

Den kan heldigvis tåle sne, hvis det er hvad der kommer mandag. Jeg ved ikke, om jeg kan…

Lige nu er status på hoste og hals, at det fortsat gør frygteligt ondt hver eneste gang jeg hoster. Der er muskler, som jeg knapt vidste fandtes, som gør ondt, når først jeg går i gang, men jeg har det bedre. Jeg vil på arbejde i morgen. Så må de udholde hosten, hvor jeg kommer frem.

I dag vil jeg igen drikke te. Jeg skal helst sidde oprejst, for liggende position udløser stadig krillerhoste, som irriterer, men det er forhåbentlig heller ikke en umulig opgave, at holde pendulposition.

I dag føler jeg mig friskere. I dag har jeg mod på en bog, et strikketøj og pludselig husker jeg, at jeg i går fik at vide, at jeg stadig har en uges ferie tilbage. Det var en overraskelse. Mit liv har været kaotisk det sidste års tid, så ferie har nok været påtrængt, men at sige, at jeg har styr på hvor meget og hvornår, vil være en overdrivelse. Nu står der en uge og venter senere. Det er slet ikke så ringe endda.

Du vil sikkert også kunne lide