31

Åh, hvor var det godt

For pokker, hvor vejret er godt i Ellas have…

For pokker, hvor der snakkes godt igennem i Ellas have…

For pokker da også, hvor der er godt at være hos Ella…

Eftermiddagshygge

Vi hækler jo i vildskab, men selvom starten var senere, har hun snart overhalet mig, for der er fart på og udholdenhed ude i Vejgård.

Der var også kaffe, te, chokolade, mandler og kiks. Der var endda en sen frokost, da Kenneth ankom sidst på eftermiddagen.

Jeg har haft en vidunderlig dag. Jeg er blevet forkælet og jeg har været i et selskab, som jeg holder så frygteligt meget af. Jeg kan bare være. Det er rart og livgivende og vi har siddet udenfor hele dagen. Vi fik os plantet i hver sin stol ved 1-tiden og siden har vi stort set ikke rørt os. Det har været så skønt.

Sej, sejere

AC nåede også hjem, så jeg fik hilst på hende. Det er altid dejligt. I dag fik jeg lov til at låne film med hjem, så der er vist dømt filmaften med hækletøjet indenfor rækkevidde.

Solbrillerne – ja, der er vist ikke tvivl om hvem de klæder bedst. Det er formentlig et stort held for verden, at de ikke er mine og så snakker vi ikke mere om det…

Inden jeg ramte Ella, nåede jeg om Vejgård og købe en smule ekstra garn, lidt pynt til stuen og et par hortensia. Den ene var til Ella, den anden står her på bordet. Vi elsker dem begge to, så selvfølgelig fortjente vi hver især sådan en.

Hortensia

Udsigten fra lige nu og her er dejlig…

Du vil sikkert også kunne lide