7

Morgenheld

Sollys gør underværker. Når solen står ind af vinduerne bliver livet lettere og lysere. Det gør den for øjeblikket. Den skinner ind på trætte morgenskuldre, når jeg står op og fægter mig vej ud til bruseren. Den skinner, gør lysets rum varmt og rart og gør morgenes minutter forventningsfulde. Udenfor venter endnu en dag.

Morgenlys

Jeg elsker, når solen skinner. Jeg elsker, når morgener er lyse og lette spundet ind i et gyldent skær af varme og lethed.

Jeg hader mørke morgener. Min krop skriger simpelthen, at det er helt og aldeles naturstridigt at skulle stå op nu. I foråret bliver det anderledes. Så springer jeg ud af sengen og er klar til at tage hul på endnu en dag.

Sådan var det også denne morgen. I løbet af ingen tid var jeg klar til at tage hul på arbejdsdagen. Så indløb en aflysning. Nu siddder jeg her og har fået en formiddag foræret. Hvor heldig kan man lige være…

Du vil sikkert også kunne lide