24

Rosmarinen blomstrer

Min rosmarin står med spæde knopper. Helt tæt sidder de og springer om et øjeblik. Nogle er allerede sprunget ud og er helt fantastiske.

Rosmarinknopper

Blomsterne er ganske små, men kommer man tæt på, ligner de små orkideer. De har den fineste farve. Lys lilla lyser smukt sammen med den saftiggrønne rosmarin.

Jeg har aldrig set mine rosmarin blomstre før. Måske fordi jeg ikke har været opmærksom, men i hvert fald er rosmarinen på terrassen i fuld gang med at glæde os med sine smukke blomster.

Blomst

Krydderiet er et af mine yndlinge og efter /many introducerede os til rosmarinsaltet sidste år, har der været god brug for planten, som bare bliver større og større. I går blev den ompottet, så jeg håber på større, tættere og mere velsmagende krydderi, nu hvor vi går sommeren i møde.

De smukke blomster er bonus i overflod.

Du vil sikkert også kunne lide