14

Hurtig ekspedition

Det kan man vist kalde hurtig ekspedition…

Torsdag eftermiddag gik jeg en smule amok på garn.dk‘s side og bestilte nogle af deres luksuriøse merinould, fordi jeg ikke kunne lade være. Oline er mere end sart, når det kommer til kradsefaktoren og jeg er vel det man kunne fristes til at kalde fuldstændigt ufølsom, så det er ikke altid vi er enige om garns kvaliteter, men her kunne hun ganske enkelt ikke påstå, at det blev uudholdeligt med garnet, for det er blødt som smør og andedun.

Posten har lige været her…

Garnbjerg

Der er 2 x 100 gram af den tykke Lucca merinould, som fint kan kombineres med det nøgle jeg fik foræret af Anne forleden. Babyblå og syrenfarvet. De er begge smukke.

Jeg bestilte også 4 x 100 gram af den tynde Lucca, til yndlingspindene, så der er basis for endnu flere småstrikkerier i fremtiden og så var der det supergode tilbud på Hill Merinould. En spole med 600 gram af det smukkeste auberginefarvede merinould, som er så blødt, som en barnenumse. Det kunne ende som en sweater til Oline, men ellers er der en vest jeg gerne vil strikke, så jeg holder mulighederne åbne.

Lige nu er der andet strikketøj på pindene. Birch bliver strikket i en aflang tørklædemodel, som passer fint til mit temperament. Jeg ved det bliver brugt fremover, men der er stadig lang vej endnu, så de nyindkøbte garner må vige for resterne af den grønne Kauni, som lige nu forvandles til Birch – et rigtigt hyggeligt strikketøj, men kan jeg mon vente…

Du vil sikkert også kunne lide