3

Match

Match

Man kunne forledes til at tro, at jeg havde pyntet mig for at matche et af mine kæreste ejer, men det er nu kun en tilfældighed, at jeg bærer en tudsegammel ring, som med lidt god vilje kan ligne den smukke knap, som sidder på et hjemmegjort kunststykke, som er en af mine kæreste foræringer.

Ringen er selvkøbt for mange år siden. Den smukke tinknap sidder på et lille hjemmefiltet etui, som er en gave, fra en jeg holder frygteligt meget af (og savner, så se så snart af at få bilen styret i retning af Aalborg, /many).

Etuiet rummer nu mit nye fotografiapparat og det ligger trygt, blødt og godt nede i det bundløse hul, som mine tasker altid forvandler sig til på rekordtid. Apparatet har den bedste plads i hele tasken og jeg elsker min gave, men jeg kunne nu godt bruge en visit af kreatøren snarest. Mon hun kan lokkes…

Du vil sikkert også kunne lide