2

Spild af tid

Vi har fået genialt online system på arbejde. Nu er arbejdsopgaverne kun et klik væk og jeg kan løbende smutte indenfor og se, hvordan min næste arbejdsuge udvikler sig. Det er let at styre vores tolkebestillinger, jeg fakturerer løbende og der er et helt andet overblik, når vi skal have udnyttet tolkene bedst muligt, så det burde være smartere end smart, men…

Den slags systemer har det med at have en frygtelig masse børnesygdomme og det har vores også. Jeg kan se mine opgaver for næste uge, men jeg kan ikke se hvor de ligger. Tidspunkt og bruger kan jeg se, men jeg aner ikke hvor de gerne vil have mig til at møde op. Det er knapt så smart.

Måske systemet har fået nytårshikke. Jeg håber det og opgiver for en tid. Der er stadig god tid til næste torsdag og måske serveren pludselig ombestemmer sig og giver mig adgang til oplysningerne. Det er set før.

Så gik der lige en times tid med det… *suk*

Du vil sikkert også kunne lide