27

Uhm, det dufter allerede…

En hel pose mandler, en hel pose valnødder og et kæmpestort stykke mørk orangechokolade senere, må jeg tvinge dejen ud af skålen og ned i bradepanden, for som sædvanlig er det gået helt i overdrev, og jeg kan slet ikke få hældt fyld nok i de brownies, som skal på bordet lidt senere.

Seje chokoladebrownies

Det er gråt udenfor, så der skal trøstelækkerier til, for den slags gør underværker på en dag, som denne. Uroen i kroppen flyttes ind i dejen, som jeg rører med en energi, jeg næsten selv imponeres af. Pludselig har jeg lavet dobbelt portion, for hvem kan få nok? Ikke jeg!

Nu er skidtet smidt i ovnen. Lad os håbe, at jeg husker at redde det ud igen når tid er, og så burde jeg måske nok gå en lang tur for ligesom at berettige senere indtagelse, for ét er sikkert, den er ikke kaloriefri!

Opskriften er snupper lige her – fyldet bare hvad der var på hylderne.

Du vil sikkert også kunne lide