6

Sommermorgensol

Morgenskyggerne er lange, da jeg træder ned på græsset, for at komme om til tørrepladsen…

Morgenskygge

Under armen er kurven med dagens første vasketøj. Jeg er myreflittig, for resten af dagen og måske en smule af morgendagen forsvinder i forhåbentligt sjove øjeblikke, men så må jeg være en smule på forkant, så der er rene tekstiler mandag morgen.

Vasken er på snoren

Nu er tøjet på snorene. Det lufter ikke det mindste derude, men tørre skal det nok. Tiden arbejder flittigt for mig og temperaturen er allerede 24 grader i skyggen, inde under halvtaget, så endnu en varm dag truer.

Pibeved ved vasketøjet

Pibeved sender duftskyer i min retning, mens jeg står med vasketøjet. Den kravler langs hegnet, lige ved tørrepladsen og er allerede sprunget ud. Moderplanten, som står nogle ganske få meter fra den, er endnu ikke klar, men denne her sender kaskader af dufte afsted ud i sommerhaven. Jeg elsker det.

I solen er det næsten uudholdeligt, men inde i skyggen, under halvtaget på terrassen, er der jo “kun” 24 grader og indbydende, så man kan fristes…

Sommerhjørne

En times tid med den gode bog, måske…

Du vil sikkert også kunne lide