6

Regnvejrssysler

Regn er ikke ringe. Og der er nok af det. Faktisk rigelige mængder, som gerne deles…

Silende regn

Ind imellem er der tørvejr, men ikke længe ad gangen. Det gør ingenting, for jeg er diktator her på matriklen og har tvunget vores feriebarn helt ud i tovene, hvor hun har været nødt til at acceptere et slag dobbeltkabale…

Kabale

Jeg er ved at vinde, så hun har obstrueret spillet og er forsvundet, men jeg gi’r ikke op og venter tålmodigt på hendes genkomst, for tæv skal hun have, men imens kan sennepsalaten vaskes og lammeryggen smøres med hvidløg. Det meste klarer Kenneth, men duftene når så rigeligt min vej…

Sennepssalat

Sennepssalaten er helt og aldeles fantastisk. Den bider på tungen og kommer igen år efter år. I år er vi ude i redningsaktioner, for køkkenhaven nåede vi aldrig, men skidt så længe der er salat at hente og det er der.

Om et øjeblik gør jeg klar til mere kabale. Det er en vaskeægte regnvejrsting og hun kan lige så godt finde ud af at nyde, for der er flere hvor den kommer fra og man behøver ikke tænke store tanker imens. Det kan bruges.

Du vil sikkert også kunne lide