11

Søndagsstilhed

De nybagte kardemommeboller forsvinder som dug for solen. Når der skal leges på græsplænen, skal der også hentes energi og det er bollerne tilsyneladende gode til at give, så der hentes håndboller, inden jeg igen skal udsættes for en omgang hån, når jeg får tæv.

Kardemommebollerne

Ind imellem truer himlen med regn, men det bliver foreløbig ikke til andet end truslerne, så vi hygger igennem udenfor. Oskar husker, at man skal komme helligdagen i hu, så han tager en slapper på terrassen, mens han dovent løfter hovedet med mellemrum.

Hviledag

Mens han nyder livet, trisser jeg – i de øjeblikke, hvor jeg er fritaget for spil – rundt og nipper blomster. Mine Geranium har vældig godt af udelivet, så de vokser med raketfart og er smukke og saftspændte. De dufter vidunderligt, når man strejfer bladene.

Geranium

Der nippes og lidt senere skal de sidste stiklinger tages udenfor, så de også kan vokse sig store og smukke. Sammen med dem, kan de forskellige Pelargonier også få en plads i solen, men selv i skyggen vokser de gerne og de er smukke…

Geranium

Om et øjeblik vil vi vinke farvel til vores gæster og så håbe på, at de har lyst til at vende tilbage i løbet af sommeren. Det vil vi altså elske :-)

Du vil sikkert også kunne lide