2

Stædig sommerforfølgelse

Op med skidtet

Solen skinner. Blæsten er rigelig, men det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. Vasketøjet blafrer energisk på snorene og der går ikke mange øjeblikke, før det kan hentes ind igen.

Om et øjeblik vil jeg smide alt sengetøjet i vaskemaskinen. I dag er vejr til lufttørret sengetøj på et øjeblik. Den slags skal udnyttes, for om et øjeblik regner det måske igen og intet dufter og føles så skønt, som en nat i rent, lufttørret sengelinned.

Flere ærteblomster

Jeg henter også en portion ærteblomster ind, for der er rigeligt at tage af. De skal stå i køkkenet, hvor jeg oftest sidder, så duften kan sprede glæde. Næsten lige så meget glæde, som duften af det nyvaskede sengetøj.

Solsikken

Det kan godt være, at det ikke føles som sommer, men med lidt hiv og sving kan man næsten tro på det og om et øjeblik holder jeg mig ikke for god til en sweater og så et forsøg på at udholde blæsten i et af terrassens hjørner. En god bog, en kop kaffe og så er jeg klar, for jeg skal jo vente på sengetøjet… *hoost*

Du vil sikkert også kunne lide