8

Solgaver

Vi har det dejligt. Vi forstår at indrette os. Der er vattæpper, puder, koldt at drikke og gode bøger med ud på terrassen, hvor solen ikke skinner hele tiden, men temperaturen i skyggen til gengæld holder sig stabilt på 25 grader. Vi klager ikke!

Vi har det dejligt!

I perioderne med skyer indfinder mørket sig næsten, men varmen er intakt, så jeg benytter mig af det og får lidt fra hånden, mens jeg venter på de næste solstrejf.

Det kunne betale sig!Oline ligger og læser. Hun nyder, at vi kan være udenfor.

I pauserne mellem solens stråler holdt hun tidligere sin fars plads varm, for ham havde hun sendt i byen, for at redde den computer, som stod inde på værelset og havde åndenød.

Det kunne tilsyneladende betale sig, for der var en ekstra gave med hjem. Sådan helt udenfor nummer. Det er noget han er god til. Det med overraskelser.

Hun har fået en ny mp3-afspiller. Jeg er så misundelig, at min ansigtskulør er ved at tendere det grønne, for det er den nye Creative ZEN Stone, som ikke koster en bondegård, men snildt rummer op til 500 sange. Hun skal nok klare sig.

Jeg synes vældig godt om designet. Meget bedre end ipod’ens, så jeg er svært misundelig.

Jeg ønsker mig den også i RØD, tror jeg – eller LIME… eller…

Uha, som jeg er misundelig. Forøvrigt er hendes sort og vildt tjekket. Nu er den til opladning, hvilket foregår via computeren. Vildt smart – slut med batterier.

Hun skal vente 3 timer med at tage den i brug. Det er svært.

Du vil sikkert også kunne lide