13

Aftensol

Når Oline og jeg bestemmer alene, er spisningen overstået inden klokken 19. Vi har maver, som gerne vil spise tidligt. Det har Kenneth ikke og eftersom han er kokken herhjemme til hverdag, indretter vi os. Uden protester.

Efter maden var vejret skønt og solen stille på vej ned over himlen, så Oskar og jeg enedes om en aftentur udenfor. Ikke en vind var der og luften er frisk og efterårsblid, som den kan være i september.

Solblomster

Jeg havde kurven over armen, for nok er her Dahlia i alle afskygninger, men efter en grundig rengøring kan et hus ikke have for mange friske blomster og jeg havde set gule skygger ud af øjenkrogen, da jeg kørte tidligere.

Nede under pæretræet bor solen…

Solblomster

Hvad blomsterne er for en slags ved jeg ikke, men hvert eneste tidlige efterår pynter de både ude og inde. De minder om solsikker, er smukke og varme i farven og rigelige i mængde.

De vokser flere steder i haven, så det er bare at klippe…

Solblomster

Jeg tog et kæmpestort bundt med indenfor og nu er de fordelt i et par vaser, hvor de strunke står og minder mig om solen.

Den ene af vaserne stod ude i bryggerset og pludselig kom jeg i tanke om det strik jeg smed til filtning tidligere i dag. Akkedog. Det er nu på størrelse med en karklud, men af en noget mere fast beskaffenhed, så det kan vist ikke kaldes vellykket, men så blev jeg så klog. Godt det kun tog 5 minutter ved strikkemaskinen og yderligere 5 minutter med glaskugler og elastikker, inden jeg smed det i vaskemaskinen til total nedsmeltning.

Nu er det snart tid for varm te, chokoladesnitter og tv i sofaen med yndlingsdatteren. Uhm, lige som jeg gider, når nu strikken ikke gad.

Du vil sikkert også kunne lide