21

Nyt ind, gammelt ud

Jeg har vist skrevet før, at vi er to samlere her på matriklen. To mennesker, som kan lide at omgive sig med ting de elsker og ingen af os blege for at udvide sortimentet.

Vi er heldige, at vi bor på mange kvadratmeter, men jeg husker stadig, da vi flyttede herover. Flyttebilen havde nær aldrig passeret Silkeborg på vej nordover. Chaufføren var synligt rystet, da han ankom. Han havde aldrig nogensinde oplevet noget lignende med sin ellers så trofaste flyttebil, men den havde nær tabt pusten på bakkerne nede omkring Silkeborg og Randers. Det er ikke så underligt, når man ved, at Kenneth er hifi-entusiast. Den slags vejer, så det forslår og med skulle skidtet jo.

Siden har det ligget i lag på loftet, pakket pænt og sirligt ind. Ind imellem har han været deroppe og er kommet bandende ned igen, når han ikke har kunnet finde lige præcis det, han skulle bruge for at afprøve endnu en idé.

Kenneths værelse

Nu har han fået eneret på husets største værelse. Han har monteret hylder rummet rundt. Han har rumsteret på loftet og utallige er de ture han stadig tager derop, men nu er rummet ved at tage form og han er lykkelig. Alt hans guld er kommet på hylder nede i varmen.

Han har fået det værksted/eksperimentarium, som han har drømt om. Han har i forvejen haft en fleksibel kone, som efterhånden har mange års øvelse i ikke at se de til tider frygteligt underlige højtalerkonstellationer, som er til afprøvning i stuen. Nu er der frit slag på alle hylder, så det bliver sikkert ikke mindre underlige ting, jeg fremover skal se i stuen, men…

Jeg har krævet, at han begynder at overveje om ikke noget af det skal afhændes, for der er så meget, at det ikke kan være i husets største værelse og kan det ikke det, har man altså en smule for meget, så han er nu i gang med at arrangere gravøl, inden han endelig tager sig sammen og begynder at sortere og afhænde.

Om han er glad for værelset? Jo, som udgangspunkt tror jeg det, men det har samtidig skabt en situation, som med al ønskelig tydelighed viser, at det ikke nytter udelukkende at samle. Ind imellem må man altså skille sig af med gammelt, inden der anskaffes nyt.

Vi indfører fra i dag et helt nyt koncept. Èn ny ting ind, betyder en gammel ting ud. Lad os se hvor længe det holder. For os begge, that is ;-)

Du vil sikkert også kunne lide