30

Cherry

I Boligliv denne måned var strikkeopskrifter. En af dem var Helga Isagers Cherry, som straks måtte på pindene. Det var strikket i løbet af en weekend, hvor der også var gæstebud, så det er nemt og hurtigt at få gjort færdigt.

Cherry

En kæmpe halsfisk i den blødeste Alpaca i smukke efterårsfarver er resultatet og jeg er overordentligt tilfreds.

Det har været færdigt i nogle dage, men jeg er en doven skrædder, så de mange tråde, som skulle hæftes, gad jeg ikke rigtigt. Nu har Anne monteret sit, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte sætte i gang. Det tog 5 minutter og sådan er det ofte med de opgaver, som jeg insisterer på at skubbe foran mig. Tag mig dog sammen, siger jeg bare!

Cherry

Jeg kommer til at elske tørklædet til vinter, hvor det med sikkerhed holder kulden fra halsen.

Jeg har strikket det i Drops Alpaca. Der er brugt 4 nøgler af bundfarven og ganske små mængder af tre andre kulører, til de ribstrikkede stykker og det er blødt som skyer. Hylden hen og så var der samlet materialer til skidtet. Det er godt at holde lager ;-)

Du vil sikkert også kunne lide