17

Efterårsfarver og gratis benzin

Efterårsfarver

Verden er et fantastisk farverigt sted. Om et øjeblik kommer solen frem af morgendisen og torsdagen ender som en skøn dag med sol, sjove opgaver og lange bilkøer ude på Gugvej.

Senere i dag er der gratis benzin mellem klokken 12 og 13 lige henne om hjørnet, hvor Shell åbner endnu en tankstation, så trænger du til at fylde tanken, kan det gøres gratis lige henne på Gugvej hvor brændstofpriserne nulstilles i en time.

Èn ting er sikker; jeg skal huske, at det formentlig bliver umuligt at komme hjem ad den sædvanlige rute, når frokosten skal indtages og får jeg ikke den, bliver jeg jo latterligt gnaven, så der skal fintænkes i alternative ruter og ikke tankes brændstof, for den slags sysler klarede jeg jo i går… *suk*

Du vil sikkert også kunne lide