17

Som at komme hjem

Når jeg lander ude hos Ella, er det som at komme hjem. Her er jeg opvokset. Her fra min verden går, eller noget…

Hos Ella

Når jeg parkerer bilen ude foran huset, ligger min gamle skole lige nede for enden af vejen. Den skole, som dannede rammen om min folkeskoletid, har også dannet rammen om Ellas børns skoletid. De lærere jeg havde, har Ellas børn også haft. De gadehjørner jeg har kysset på, har Ellas børn garanteret også kysset på og sådan går det hele i ring.

Det er som at komme hjem, at lande her ved det gule hus.

Hos Ella

Lige inde bag den smukke bøgehæk, gemt bag en statelig blodbøg, ligger Ella og Oles dejlige hjem. Her er jeg ikke kommet som barn og ung, men i huset overfor, har jeg slået en del af mine folder.

Ella er til gengæld kommet i mit hjem, da hun var mindre end tobak for en skilling. De gader jeg bor på og ved, er Ellas barndoms gader. De hjørner Oline ender med at kysse på, er de hjørner Ella har kysset på. Underligt, som verden går i ring.

I Ellas have er der smukt om efteråret. Den er planlagt med tanke på også denne årstid, så der er smukke farver overalt, hvor øjet vender sig. I dag fangede mit de smukke Hortensia, som findes i alle stadier lige nu.

Ellas hortensia

Jeg elsker de blå og violette. De klæder DieselDaisy så godt ;-)

Hos Ella

Her er hun med sidevers olieudslip og en parkering, som vidner om en travl frue og en vej, som er rigelig bred til en latterligt nonchalant hensmidning af den firhjulede. Undskyld.

Og så endte dagen forøvrigt med skøn, lang eftermiddag og siden en hyggelig aften i Ella, Ole og AC’s skønne selskab. Vi fik gammeldags æblekage til dessert. Det var der ingen, som klagede over. Kun mavepinen efterfølgende.

Du vil sikkert også kunne lide