20

Klip mig langhåret

I morgen står der frisørbesøg på dagens tidlige program og jeg har fundet ud af, at det ikke nytter med længde på et pandehår, som sammen med resten af parykken opfører sig som om skidtet er betalt for at gro i vildskab. Nu skal det have en ende.

Nyt hår, tror jegJeg tog mig tiden til at finde den frisure, som skal danne udgangspunkt for en grov og næsten usømmelig udnyttelse af de viltre krøller jeg har. De kan nemlig tæmmes. De kan faktisk det meste. Håret er rigeligt, tykt og velvilligt, så det gør, som jeg vil.

Jeg er af natur doven. Jeg ejer ikke en føntørrer og kommer aldrig til det, for hår skal kunne fingerredes og siden lufttørre – og så skal der ikke være mere arbejde med det. Er der det, får jeg med sikkerhed aldrig nogensinde noget, som ligner det frisøren havde tænkt.

Alt det ved Trine, min personlige hårstylist med tjek på både mig og mit hår, så jeg håber hun siger god for en omgang kort pandehår og lidt pjusk for resten af pengene, for pæn… det vil jeg altså ikke være!

Du vil sikkert også kunne lide