37

Cobblestone

Forøvrigt blev Cobblestone endelig færdig mandag aften. Kvalme til trods, blev der strikket igennem og endelig kunne jeg lukke de sidste masker af og erklære den for næsten færdig. Enderne blev hæftet og så endte den der, for jeg kunne end ikke overskue at vaske den.

Han er så glad!

Når man ikke kan vente, må man tage sagen i egen hånd, så Kenneth har vasket og tørret skidtet. På billedet er den ikke helt tør endnu, men han kunne simpelthen ikke vente længere, så på måtte den og så kan man vel altid gå rundt og være lidt småklam i armhulen…

Færdig!

Han elsker den allerede. Den bliver ikke til at hive af ham og vil jeg se ham i noget andet, ender det med, at jeg må strikke endnu en i en anden farve.

Garnet har artet sig smukt efter vask. Mine gisp, da han sagde den var i vaskemaskinen, må kunne høres viden om, for jeg var helt og aldeles overbevist om, at den kom ud af maskinen i størrelse 4 år, men nej, den passer perfekt og er blevet blød og medgørlig.

Færdig!

Der er garn for omtrent 60 kroner, for det var rester, der stod til ingen penge, da vi for snart 14 dage siden var på garnudsalg. Farven er, som jeg regnede med, helt perfekt. Det er en af Kenneths yndlingsfarver og strukturen vidste jeg, at han ville elske.

Jeg er meget tilfreds med resultatet og det sjoveste er, at det er den første sweater jeg nogensinde har strikket til Kenneth. Han har aldrig været begejstret for hjemmestrik tidligere, men præcis denne model talte altså til ham og jeg er temmelig sikker på, at den godt kan gentages, for han er som sagt vild med den.

Så er der noget ved at strikke :-)

Mønstret er Jareds Cobblestone fra Interweave, Fall 2007.

Du vil sikkert også kunne lide