9

Langsom fredag

Jeg kom på arbejde i dag og det gik fint. Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke var helt så skarp, som jeg ellers kan være. At blive til grin kan jeg sagtens tåle og når det sker i godt selskab, er der ingen skade sket. Der er grint meget i dag. Af mig ;-)

Efter arbejde var der brug for en gedigen pause, så der er slappet af under dynen og nu er jeg vist ved at være klar til det store indkøbsraid.

Efteråret er kommet til byen med fynd og klem, så vi holder vejret, mens vi holder skapt øje med Storebælt. De nygifte er på vej herover, så broen skal helst ikke lukke nu, men jeg tror heldet er med os, så mon ikke vi kan regne med at modtage dem heroppe i løbet af aftenen. Jeg håber det, for den skudefuld lam, der er sat over, rækker til mere end tre personer og nok er jeg vild med skidtet, men en hel weekend i træk kunne sikkert kurere den svaghed.

Jeg tror det bliver en skøn aften. Om et øjeblik smutter jeg ud og handler og bagefter er det tid for stearinlys, varm te og et strikketøj, for energi er der ærlig talt ikke meget tilbage af, men der er nok – og det er det vigtigste.

Du vil sikkert også kunne lide