26

Pakke fra Island

Posten har lige været forbi med en pakke. En kæmpestor pakke, som var ventet, men ikke desto mindre utrolig spændende at få åbnet.

Den har rejst den lange vej fra Island, så den har været undervejs mere end et par dage. Det har den klaret utrolig flot.

Indholdet er ikke engang til mig…

Se lige en rigdom af islandsk uld og strikkebog med originale islandske sweatre. Det er svært ikke at kaste sig over projekterne med det samme, men denne gang lader jeg være. Virkelig!

Frida har været så fantastisk at sige ja til at købe og sende islandsk uld helt herned til Danmark. Til gengæld har den finansielle krise på Island umuliggjort betaling af traditionel vej, så nu får jeg chancen for at glæde Frida den anden vej med garn fra Danmark. Jeg glæder mig til at skulle lave en pakke til hende. En overraskelse, som forhåbentlig falder i god jord.

Garnet er utrolig lækkert. Helt anderledes end det naturuld, jeg har strikket min egen islænder i. Mere kradst, men med garanti også mere holdbart. Der er stadig lanolin i fornuftigt forhold i garnet her, så når trøjerne – der er nemlig garn til to styk – er færdige, er de nærmest uopslidelige.

Jeg kender et par mænd, som kan glæde sig. Kenneth må vente på, at jeg får tid til at strikke en brun sweater i vintertykkelse til ham og Steen har projekt afhentning og siden projekt overtalelse foran sig, inden de kan iklæde sig de kommende vintres yndlingstrøjer, men der er altså noget at glæde sig til for begge to, skal jeg love for.

Tusinde tak for at gide, Frida. Det er ligesom at vinde i lotteriet at modtage sådan en kasse lækkert, lækkert islandsk uld og tænk engang… hvis jeg ikke havde haft denne weblog, havde dette her aldrig været muligt. Verden bliver én stor legeplads med lidt daglige skriverier. Det er altså fantastisk.

Du vil sikkert også kunne lide