8

Så er der pakket

Tusinde tak for den helt overvældende interesse der har været for mine julekort. Jeg er blevet så glad for at opdage, at der er så mange, som gerne vil sende mine kort denne december.

Jeg har desværre ikke tiden til at svare jer hver især, selvom jeg allerhelst ville, men jeg regner med, at det er vigtigere for jer, at kortene kommer frem i en fart. I aften har jeg pakket kort til jer alle og I har forhåbentlig modtaget en mail fra mig – den fungerer som bekræftigelse på, at jeg har modtaget jeres ordre.

En lørdag aften

Har du ikke modtaget en mail, men bestilt, vil jeg bede dig sende bestillingen endnu en gang, for så er den gået tabt og skulle du være en af dem, som endnu ikke har fået bestilt, kan du sagtens nå det endnu. Du sender mig bare en mail – det hele er forklaret lige her.

Endnu en gang tusinde tak for jeres opbakning :-)

Du vil sikkert også kunne lide