24

Oline & hverdagen

Hverdagen

Hverdagen er her. Olines fødselsdag er her. Tyve år og ikke én dag og med opstart på sit nye sociologi-studie. Aalborg lægger ryg til studie-start for en stor samling unge, spændte og glade mennesker. Min datter er en af dem. Det er dejligt og jeg glæder mig med hende.

Hun har ventet længe på i dag, så jeg er så frygtelig spændt på at høre lidt om den, når hun engang i morgen har fået øjne. I dag er helliget en perlerække af arrangementer, som kulminerer med en stor fest i Gigantium, så der er ingen kontakt før engang i morgen.

Kenneth og jeg fejrer Oline uden Oline. Vi snakker lidt om, at det er forunderligt, at der er gået tyve år. De er forsvundet som dug for solen. Livet tager til i fart som årene går og det er jeg i grunden stærkt utilfreds med, men jeg har ikke fundet et sted at klage endnu.

I aften vil vi skåle på, at vi har en skøn, tyveårig datter. Vi er heldige. Hverdags-heldige :-)

Du vil sikkert også kunne lide