11

Snefnug og skyggespil

Fuglejul

Engang for år tilbage, havde jeg god tid og tålmodighed, så jeg skar snefnug i hvidt bøttepapir. Jeg skar mange. Så kom de op at hænge og efter den jul, glemte jeg dem.

Snefnuggene var tilsyneladende ikke helt uduelige, for det viste sig, at jeg havde ulejliget mig med at gemme dem. De lå, sirligt pakket i silkepapir, nede på bunden af en lille kasse, som ellers rummer andre af mine julevanvidsindkøb. Nu er de kommet til ære og værdighed igen.

Fuglejul

Sammen med en flok grene fra haven og nogle af mine fjerede venner, agerer de nu skyggespil på væggene inde i stuen og i grunden er det nok den juletingeltangel jeg ender op med at være gladest for, for den er enkel og i stearinlysenes skær, kommer de mange skygger rigtigt til deres ret.

Fuglejul

Skyggerne varierer hele tiden for der er masser af bevægelse i fnuggene, som drejer stille i varmen. Hele tiden skifter dekorationen udtryk og der er noget velgørende ved, at bruge tiden på ingenting og skyggespil. Jeg kan lide det.

Du vil sikkert også kunne lide