27

Guldstøvler er for småpiger

AngulusDu må godt kalde mig en smule tosset, men jeg er altså en kende forelsket i de nye Angulus, som lå under juletræet.

De er sjove og helt uimodståelige og helt gennemsnitslig er jeg alligevel ikke ifølge Oline, så jeg kan lige så godt gøre en indsats, for at leve op til hendes påstand.

I fremtiden vil jeg slippe for hendes selskab, hvis jeg ifører mig guldstøvlen, men jeg er ikke sådan at slå af pinden, for jeg mener bestemt, at sådan et løfte kan bruges til min fordel. Hun mener til gengæld, at guldstøvler er for småpiger og måske vil de fleste give hende ret, men kulør skal skabes, så det vil jeg gå ud i verden og gøre takket være en mand, som ikke er det mindste forlegen ved at følges med en småtosset kone.

Sikke et held, at jeg er gift med ham. Ellers havde jeg garanteret ingen guldstøvler og med sikkerhed ingen Oline, som kan krybe langs husmurene lige om et øjeblik.

Du vil sikkert også kunne lide