10

Ude er godt…

Jeg har fået den lækreste brunch med alt, hvad hjertet kan begære og i det bedst tænkelige selskab. Klokken 1o forlod vi hjemmet. Klokken 11 ankom vi og så blev der spist igennem.

Jeg har leget titte-bøh med en af yndlingene. Marimekkokjolen er lige tilpas, når der skal leges gemmer og hvem kan stå for det smil og de øjne? Ikke mig. Gid I kunne høre hendes kluklatter, som kommer helt nede fra storetåen.

Jeg har fået serveret muddersuppe i nummer ti og jeg blev næsten torpederet af en gal mand på cykel. Jeg har set venindehuer på tur og jeg har grinet og vendt verden på frisk spadseretur i gråvejr. Jeg har faktisk haft det rigtigt dejligt…

Ude er godt

Vi kom forbi Kollerup Mølle Kro og blev enige om, at den sagtens kunne lægge plads til en forkælelsesaften ude, men kun på betingelse af, at herrerne lægger venindetoppen.

Bagefter var der verdens bedste chokolademuffins, varm kakao og stærk kaffe, snak og grin, da vi blev præsenteret for DQ i Bratz-udgaven…

Ude er godt

Jeg fik en dejlig foræring af DQ’s ejer. Jeg fik et gavekort til en øjenbrynsbehandling. Hun lod mor stå for udførslen og gid jeg dog havde fået den for nogle dage siden, da verdenspressen var her for at fotografere, for det pyntede sørme. Tusinde tak.

Nu er vi hjemme igen. Søndagen er brugt på akkurat det bedste i hele verden. Tak for en dejlig dag med sjælsføde og maveglæde :-)

Du vil sikkert også kunne lide