6

Ekstragevinst

Med prisen som Årets Weblog 2007 fulgte også en præmiepulje. Noget ankom i går og der er bøger at gå i gang med. Jeg har endnu ikke nået at nærstudere, men jeg har allerede smugkigget i Alice B. Toklas’ kogebog og er forelsket.

Prisbunke

Der er passion i den bog og allerede nu er jeg klar til at gribe gryder, potter og pander for at afprøve nogle af opskrifterne. Hvem har ikke lyst til at lave En fin, fed hønnike, Grøn mayonnaise, Forårs-ragout eller desserten Fuldkommen kærlighed? Jeg har i hvert fald og bogen er krydret med små anekdoter. Lige til at dykke dybt ned i.

Jeg elsker, at det er en bog, som også står i Mogens‘ køkkenreol og jeg er sikker på, at den nok skal give anledning til sjove timer i køkkenet.

Ud over den bog, er der stof til mange timers underholdning i et hav af andre bøger, så jeg glæder mig til weekenden, som levner lidt plads til den slags fornøjelser. Det var en dejlig ekstragevinst, at modtage al den underholdning :-)

Du vil sikkert også kunne lide