8

En time endnu

ResterneJeg gik i seng før pigerne i går. Jeg var nok sådan lidt til grin, men den slags bliver man god til at sidde overhørig, når man er mor til en teenager, for der skal ikke meget til.

Nu sover hele flokken. Det gør de sikkert nogle timer endnu, hvis jeg kender dem ret. Der er ikke meget liv i pigebørn i den alder på denne side af middag og jeg tror der var film på programmet den halve nat, så de får lov, men skal være klar til afhentning ved middagstid.

På køkkenbordet står resterne af nattens udskejelser. De har været temmelig mådeholdne, men de fik pizza i går og jeg skal love for, at de kan tage fra i den alder. Der har sikkert være begrænset plads og formiddagens servering af grovbrød og hjemmebagt rugbrød vil gøre deres maver godt, tror jeg. De får en time endnu, så er det op og se lys. De kommer til at hade mig.

Du vil sikkert også kunne lide