11

Det passer fint

Endnu en dag med hjerneføde venter forude. Det passer mig vældig godt. Jeg er klar, til at sende budskaber tværs gennem lokalet. Ikke mine budskaber, men en andens. En andens tanker, ord og handlinger skal formidles hele dagen. Det er det, jeg gør hver dag.

Jeg er på arbejde, men jeg er der ikke. Kun i pauserne. Så må jeg gerne være mig og tage plads. Det gør jeg så, men ikke mens jeg er på arbejde. Så fylder jeg ingenting. Ikke fysisk, men sådan i overført betydning. Så er jeg ikke til stede, men bare et redskab.

I dag vil det passe fint. Imens kan jeg lære. Langsomt blive klogere.

Rabarber

Om et øjeblik er ingredienserne til den første rabarbertærte klar. Lige om et øjeblik. Udenfor synger fuglene. Der er tørvejr og solen skinner.

Alt tegner i retning af en god dag. Det vil også passe fint.

God torsdag derude :-)

Du vil sikkert også kunne lide