5

Den kærlighed…

Nogle af os kan holde ud uden at blinke, eller blive det mindste trætte, for når kærligheden driver værket, er der næsten ingen grænser for energien.

Sådan har det været for Oskar de sidste to dage. Han er forelsket og har været det, siden han mødte hende første gang…

Parret

Trods underbid og udstående øjne, er hun simpelthen hans livs kærlighed og han viger ikke fra hendes side, hvilket ind imellem giver lidt problemer, for hun ankommer ikke alene. Med hende er Oskars – engang – bedste ven, Sofus.

Nu er de ikke i stand til at etablere andre følelser for hinanden end indædt jalousi og hende den lille frøken er ikke sen til at udnytte, at de begge er vilde med hende. Hun svanser omkring og er til fals konstant, men når det lykkes hende at få drengene til at slås, forsvinder hun umærkeligt og får sig et øjebliks fred, uden de to ivrige bejlere.

Oskar nærmer sig en tilstand af udmattelse, så det er hans held, at Sophie og Sofus lige er taget afsted med deres ejere. Nu sover han i sin kurv. Det er jeg sikker på, at han gør resten af dagen, den lille, forelskede stakkel.

Du vil sikkert også kunne lide

5 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  15. marts 2008 at 18:30

  Han er forelsket, men han ligner også en, som er taknemmelig, når hun tager af sted igen. Så er der freden og roen, som kommer af kun at skulle forholde sig til sine mennesker ;-)

 • Avatar
  Svar
  Randi
  15. marts 2008 at 18:29

  Vi har lige været samme mølle igennem, bortset fra at Barkas aldrig har haft besøg af sin udkårne. En fugtig plet i græsset er nok til at generere ét styks rastløs hanhund i dagevis.

 • Avatar
  Svar
  Jeannette Mariae
  15. marts 2008 at 17:48

  Ja, det er hårdt at være hund og forelsket på samme tid. Viggo her har lige været samme tur igennem med Rosa og det er gengældt kærlighed. Han forstår bare ikke helt, at hun tager afsted og kan løbe rundt og lede efter hende i timerne efter. Men han kommer sig gudskelov ;-)

 • Avatar
  Svar
  Anette B
  15. marts 2008 at 17:40

  Hvor er de skønne – det er ikke nemt med en forelsket hanhund. Vi har jævnligt en af slagsen – sikke et hyleri :-D

 • Avatar
  Svar
  Ella
  15. marts 2008 at 17:08

  Jeg er da fuldstændig vild med det billede – det siger alt :-)

 • Byd gerne ind