13

Søndag

Søndag morgen og formiddag elsker jeg. Huset er stille og den eneste, som er oppe, er mig. Jeg nyder radioen og fornemmelsen af en familie, som sover stille og roligt, mens jeg drikker min varme og friskbryggede kaffe.

Søndag

Jeg har placeret mig ved spisebordet med udsigt til haven og en hæk, som grønnes lidt efter lidt. Snart er der kun udsigt til levende grønt og ikke længere genboens haveskur. Jeg glæder mig, for så er det også tid til udeliv.

Mens radioen underholder, eksperimenterer jeg med bomuld og underlige farver. Lapperne fra i går fik en brat ende, da jeg opdagede, at jeg manglede tilstrækkeligt med den ene farve garn. Nu overvejer jeg, om der skal fremskaffes yderligere eller kombineres med andre farver. Jeg har endnu ikke besluttet mig, men det gør ingenting, for der er rigeligt med andre farver, som kan forvandles til nye idéer.

Om et par timer venter lidt arbejde. Efter det er det igen tid for ingenting. Jeg glæder mig til begge dele.

Du vil sikkert også kunne lide