13

Hjerneafslapning

Sweater

Hjemkommet fra en arbejdsdag, som nær havde taget livet af mig og en kollega, måtte jeg sidde et øjeblik med noget, som ikke krævede de store hjernevindinger. Det blev den lille, isblå sweater, som er endt med at være meget vellykket efter en hæftning og endelig en presning med et varmt strygejern.

Sweateren er noget der ligner størrelse to år og den er strikket i en tråd Drops Alpaca og en tråd shetlandsuld, en kombination jeg er vild med. Jeg overvejer kraftigt, at der skal strikkes endnu en Liselotte i den garnkvalitet, for den vil være utrolig lækker at gemme sommerarme i. Små cardigans kan man ikke have for mange af, når man er mig… og nej, der er ingen opskrift på denne sweater, for den er strikket, som jeg holder af at strikke;  intuitivt og sådan lidt la-la…

Nu er energien ved at være genetableret og det er helt i orden med mig.

Du vil sikkert også kunne lide