9

Lørdagssysler & Søndagsplaner

I går blev en dag fuld af alt muligt og ingenting, men IKEA nåede Oline og jeg ud i. Vi fik også forkøbt os på en palme til Feddet og med mit sædvanlige held, kom Lisette og Kim forbi, netop som vi skulle til at opfinde en måde at fragte uhyret hjem i Raketten. Vi var i gang med skubbe sæder frem og tilbage, flytte poser og kasser og overveje, om det nu i virkeligheden var så god en idé, jeg havde fået.

De grinte godt af os og da de overlod os til at puslespillet, bemærkede jeg godt, at der stod en mand overfor os og kiggede intens på os. Faktisk tænkte jeg, at han var en smule uforskammet, for det var tydeligt, at han morede sig kosteligt over vores anstrengelser. Til sidst rejste jeg mig op og sagde, mens jeg vendte mig over mod ham, at han bare skulle tage det helt roligt, vi skulle nok klare den – og sarkasmen var der naturligvis ikke sparet på – men i samme øjeblik vi fik øjenkontakt, kunne jeg se, at det var Jens, min tidligere klassekammerat og kom til at grine.

“Vi er sgu blevet gamle, os to”, lagde han ud med at sige. Jeg kunne kun parere med et “Tal for dig selv!”, for jeg ligner jo stadig en vårhare, selvom det ikke føltes sådan, da jeg skulle klemme palmen ind på bagsædet et øjeblik efter. Det lykkedes, som du kan se!

Lørdagssysler

Lørdagssysler

Vi tilbragte en god del af dagen indenfor, så der skal tages revanche i dag, hvor jeg vil ud og vaske ned og hænge op og i det hele taget nyde, at det ser ud til, at foråret kigger forbi. At vinduerne trænger til en pudseklud, gulvene en moppe og badeværelset en overhaling, er jeg nok nødt til at gøre noget ved inden, men det kan vel gøre i rekordfart, når udsigten er sol og udeliv.

Lørdagssysler

Lørdagssysler

Lørdagssysler

Planen for søndag er at få skrubbet møblerne, så de er klar til eftermiddagskaffen og det påske-hygge-strik, vi skal have i morgen og helst på terrassen i solskin. Tak :-)

Du vil sikkert også kunne lide