5

Torsdag formiddag med god tid

Jeg har vagt i dag. Det betyder, at jeg skal arbejde i aften, men til gengæld har jeg formiddagen fri og det nyder jeg stort…

Torsdag formiddag

En times tid er tilbragt ude på terrassen, som ligger delvist i skygge i den tidlige del af formiddagen, men det passede mig nu fint, for jeg ville ud at vande blomster og den slags er bedst uden solen til at svide blade og blomster.

Der er masser af hornviol og stedmoder, som trængte til en kærlig hånd, så det var bare at starte fra en ende af og hyggeligt arbejde er det, synes jeg.

Torsdag formiddag

Den opstammede rosmarin, som er en gave fra /many, blomstrer igen. Sidste år var den helt blåviolet på et tidspunkt og de små, spinkle blomster er helt specielle og meget smukke og dekorative.

Lady Plymouth, som jeg fik i gave af et cetera i går, stod i morgenluften og duftede helt vidunderligt, da jeg rørte bladene. Den er meget smuk, synes jeg. Jeg havde en sidste år, men den døde desværre for mig, så det er jo dejligt, at der er kommet endnu en til huse.

Jeg håber, at jeg får større held til at overvintre geranier, når jeg med tiden får etableret det nye væksthus.

Torsdag formiddag

Himlen er blå. Ikke en sky er i sigte og træerne langs haven er ved at springe ud. Om et øjeblik er haven helt lukket til og det private åndehul, som jeg elsker at tilbringe fritiden i.

Torsdag formiddag

Jeg nipper, flytter lidt rundt, arrangerer og hygger mig stort, når jeg går derude, hvor luften er frisk og ind imellem lugter en anelse af gylle. Nok bor jeg tæt på byen, men jeg bor også tæt på landet, så jeg har glæden ved begge dele og det er skønt, selvom gyllelugten ind imellem er lige rigelig, men det er så kort tid, at det ikke kan ødelægge fornøjelsen ved at være udenfor.

Torsdag formiddag

Nu er terrassen indtaget af to plastiktæpper, som faldt ned i min kurv forleden, da jeg var en tur omkring Netto. De skal lige have en chance for at “folde sig ud”, så de er smidt midt i det hele og sådan får de lov til at ligge og “blomstre”, til de er flade og nemme at flytte rundt med. Et ryger under bordet ude på terrassen og et andet får vel lov til at være flyderen, som kan flyttes efter behov. De er fine underlag til et vattæppe, nogle puder og en god bog. Uhm…

Sådan skal en torsdag formiddag være, synes jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide