9

Endnu en dejlig morgen

Stille morgen

Jeg har været oppe i snart halvanden time. Morgener er dejlige. Det bliver lyst tidligt og jeg vågner af mig selv. Tænk engang, at der kan være sådan en forskel, for efterår og vinter er jeg næsten ikke til at drive ud af sengen.

Kaffen er brygget og står klar på køkkenbordet, for mor vil komme herned i dag og tilbringe dagen i haven. Jeg ringede til hende for et øjeblik siden. Hun er morgenmenneske. Jeg er årstidsbestemt morgenmenneske. Vi kan lige så godt hygge os i hinandens selskab, så jeg bad hende komme, når hun er klar til det, for kaffen er klar. Det er hun også lige om lidt. Så lukker jeg dørene til de sovende og lader dem om at nyde formiddagen i drømmeland.

Vi vil nyde vores morgenkaffe udenfor. Det fortjener sådan en pinsesøndag. En rigtig god en af slagsen til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide