10

Små mirakler

Blåregnen

Mor forærede os blåregnen sidste år. Som tidligere fortalt, så er det den fjerde, jeg har gravet ned i mulden på matriklen i håb om en overdækket terrasse. De andre er aldrig nogensinde så meget som kommet med et blad, så jeg havde heller ikke store forhåbninger til denne her, men der ser ud til at være held ved den. Den er et lille mirakel.

Det glæder jeg mig til at vise mor, for det vil glæde hende, at det var hendes blåregn, som ender med at indhylle terrassen i blå blomsterklaser hvert forår. Den har i hvert fald ikke givet op endnu.

Clematis

Mine clematis bliver til gengæld heller ikke pralemateriale i år. De ligner akkurat de der sølle undskyldninger, som de lignede sidste og forrige år. Der er ingen pludselig trang til at brede sig og kaste blomsterklynger i grams, men der er dog knopper…

Clematis

De få blomster, som viser sig er utroligt smukke og jeg skal ikke klage. Resten af haven er frodig og en enkelt blomst er bedre end ingen blomst. Det vil jeg huske om et øjeblik, når de folder sig ud i al deres skønhed og så vil jeg forøvrigt finde haven nu, for mor kan selv finde vejen ind.

Rigtig god pinsesøndag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide