8

Vil-blind

Jeg har siddet på terrassen i den sidste rest af dagen og har trukket perler på snor, eller faktisk hulsten på garn, for sejlgarn bliver mørt med tid og pludselig lyder der bump fra terrassen, som skyldes stennedfald. Det er ikke praktisk, så der er gang i udskiftningen.

Perler på snor

Til sidst blev det alligevel for koldt, men jeg er svær at drive ind, når jeg har muligheden for at være ude.

Jeg måtte overgive mig, da jeg pludselig opdagede en myg, som sad og smæskede sig i det vigtigste jeg har, mit blod. Der går grænsen, hvis jeg ikke vil ligne elefantmanden i morgen, så ind gik det, men terrassedøren står stadig åben, for den friske luft kan trænge ind i alle hjørner. Det kan myggene vel også, men jeg kan godt agere vil-blind, når det er nødvendigt.

Du vil sikkert også kunne lide