3

Udenfor i en fart

Det er slet ikke vanskeligt at overtale Oskar til at nyde livet udenfor, så jeg slæber tæpper og puder frem. Kaffen er stadig varm og hækletøjet skrider fremad og er sjovt at lave, så det tager jeg med udenfor om lidt, når den første maskinfuld tøj er sat over. Det er tørrevejr i dag. Den slags skal man benytte sig af, så det vil jeg gøre.

Han nyder at ligge på det lille kludetæppe. Jeg tror, at han mener, det ligger på terrassen udelukkende for hans skyld og det må han gerne tro. Det er hans plads, når han ikke lige inspicerer haven.

Den ene zinkbalje er allerede overtaget af dahlia. Det er sådan, det skal være…

Jeg ved med mig selv, at fadet udelukkende kommer til at rumme en skiftende blomsterudstilling sommeren igennem. Jeg bliver glad, hver eneste gang jeg træder ud på terrassen og mødes af synet af smukke blomsterhoveder. Vandet kan udskiftes, kronblade fiskes op og sådan kan det blive en konstant i min sommer. Jeg har besluttet mig. Det er præcis det, fadet skal bruges til.

I aften skal der grilles. Der er en græsplæne, som skal slåes, men det er også hvad der er af planer for lørdagen. Som jeg dog elsker det… og stilheden, fordi resten af huset elsker deres dyner. De får dem i fred, for jeg er frisk på en lang lørdag, som allerede har været i gang i mange timer og den er skøn!

Du vil sikkert også kunne lide