20

Jeg glæder mig… udenfor

Egentlig burde jeg vel være godt i gang med rengøringen. Jeg burde måske rydde op og skabe rammer, som kunne forgøgle en kvinde, som har styr på et af kvindelivets tilsyneladende vigtigste områder, nemlig hjemmets indretning, som helst skal ligne noget af det, vi ser i alle de glittede magasiner, som også jeg elsker. Jeg har ikke styr…

Jeg er heller ikke i gang med at få det. Jeg holder søndag.

I morgen kommer her 9 bloggende kvinder, som indtager hjemmet allerede ved kaffetid. I dag sidder jeg og kigger på i en himmel, som er så blå… så blå… så blå…

Jamen, jeg tror ikke, jeg kan huske hvornår den sidst har været så blå og så indbydende og så absolut destruktiv i forhold til en omgang “styr på hjemmet”.

Terrassen kalder og jeg kan ikke overhøre den…

Jeg sidder med benene smidt ud over bænkens side og hækler. Jeg sidder i stilhed og tænker. Jeg hygger mig stort og jeg har besluttet mig for, at her er dejligt at være. Uagtet sundhedsfaren, der er forbundet med flere lokaliteter indenfor. Her er dejligt!

Jeg har kig til dahliaerne og den smukke, grønne farveklat, som valgte at forlade Ellas buket i utide. Nu skaber den liv og glade dage i baljen.

Måske jeg går indenfor senere, men jeg gør det altså ikke nu. Jeg nægter!

Skulle der være støvallergikere til morgendagens arrangement, satser jeg på, at de medbringer antihestaminer. Skulle der være rengøringsfanatikere, stikker jeg dem en klud og en spand vand og skulle de i stedet have det ligesom mig, er de ligeglade og glæder sig bare til at hilse på hinanden.

Jeg satser stort på det sidste og hvor jeg dog glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide