18

Det starter godt

Nogle morgener er bedre end andre. Sådan er det vist bare. En naturlov.

Denne morgen er jeg vågnet alt for tidligt, men til gengæld når jeg sagtens en kop kaffe. Den smager vidunderligt af fredag og weekend om et øjeblik. Det er bare så meget i orden med mig.

I går morges, da jeg spadserede gennem midtbyen på min vej til arbejde, opdagede jeg, at der nu er begyndende blå himmel allerede klokken syv. Så bliver jeg glad og let om hjertet. Jeg holder øje denne morgen også. Jeg må sikre mig, at det ikke var det rene fatamorgana.

I weekenden skal jeg være sammen med mennesker, jeg elsker. Jeg skal hygge mig med grin, god mad, dejlig vin, håndarbejde og vasketøj i sirlige bunker, mens Kenneth fortsætter projekt køkken. Det glæder jeg mig til.

God fredag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide