5

Sommersøndag

Jeg har kapituleret. Der er sat en vask over og mens den bliver ren og klar til tørresnoren, har jeg været nødt til at slå parasollen op. Ah…

På komfuret koger æggene. Om lidt er der en æggemad med purløgsdrys til frokost og resten af æggene gemmes til aftensmaden. Med denne sommervarme har vi aftalt, at en Salade Nicoise vil være helt perfekt. Den er min yndling, så jeg glæder mig.

Salvien er helt ligeglad med tørken. Den blomstrer, som har den aldrig bestilt andet. Det er værre med sennepssalaten, som skal være en af ingredienserne i aftenens nænsomt modificerede salat. Den er slatten af vandmangel, men duer det ikke, er der købmanden, som garanteret har en dusk salat af en slags.

Om lidt kommer Ella til en kop kaffe. Verden skal vendes. Det er længe siden sidst.

Du vil sikkert også kunne lide