14

Søndagsafslapning

Eftermiddagen blev i går tilbragt på terrassen. Der var gang i hækletøjet og selvfølgelig fik jeg lokket Ella ud i noget Noro og nogle blomsterlapper. Koncentrationen var stor, som I kan se.

Vejret var skønt. Det luftede lige tilpas til, at vi kunne holde det ud. Der var kaffe og chokolade efter frokosten, men vi snakkede så meget, at vi glemte at smage.

Salaten smagte vi til gengæld…

Ansjoserne kunne jeg ikke finde, men der blev improviseret en del i går alligevel, så ikke en sjæl havde opdaget det, hvis jeg ikke havde sagt det. Maden blev også indtaget udenfor, men vi trak ind til kaffen,lakridsisen og jordbærrene.

I den sidste aftenrøde sendte vi Ella og AC hjem mod Vejgård. Efter lidt praktisk opgaver krøb jeg under dynen og kunne naturligvis ikke falde i søvn. Nu er jeg oppe igen efter noget, der ligner fire timers søvn. Det ville være løgn, at kalde mig frisk, men det går vel alligevel, for det skal det.

Du vil sikkert også kunne lide