18

Godmorgen mosegris, din svumpukkel

Morgenen afslører, at der er faldet regn i nat. Det gør godt i haven.

Jeg kan også konstatere, at mosegrisen er gået helt i selvsving på plænen. Tre nye jordvolde afslører, at den finder nye veje og ikke har tænkt sig, at gå i den fælde, som ellers venter trofast på den. Det er fantastisk, som mosegrise kan sprede sig over enorme arealer. Jeg kan det samme, når jeg opsluges.

Om lidt starter arbejdsdagen. Ugen har været en af de seje med lange dage, men om et øjeblik er det weekend. Èn uge mere, så er der ferie. Underligt, for jeg er slet ikke forberedt. Det er sikkert sundt, men aftalen med mor er i hvertfald i hus. Stikker vi af, bor hun i huset og passer Oskar. Alt er, som det plejer at være. Næsten. Det er godt nok til mig.

Fredag, den bedste dag i ugen. Om nogle timer læner jeg mig tilbage med strikketøj og kaffe. Inden skal jeg have det sjovt. Det er da ikke så tosset endda. Håber du skal det samme :-)

Du vil sikkert også kunne lide